Blog

Crowdfunding Dominee de Heer

Sinds 2012 teken ik de strip Dominee de Heer voor het blad Predikant & Samenleving, magazine van de beroepsvereniging van predikanten in Nederland. Dominee de Heer is een soort alter ego van me geworden, want veel had het niet gescheeld of ik was op de kansel beland. En met een familie vol theologen heb ik voldoende inspiratie om uit te putten.

Vandaar dat er nu voldoende strips zijn om een album te maken. Daarvoor ben ik een crowdfunding gestart op voordekunst.nl. Doet u mee? Het wordt een prachtig album, in softcover versie én voor de liefhebbers in hardcover met extra materiaal.

Klik hier om naar de campagnepagina op voordekunst te gaan.

Auteur

senoeni@hotmail.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwe site!

augustus 20, 2021