De ‘In Beeld’-boeken

Mijn educatieve stripboekenreeks, van filosofie tot liefde. Deze boeken maakte ik tussen 2010 en 2017. Ze zijn in verschillende talen vertaald en uitgegeven.

Filosofie in Beeld geeft een overzicht van de ontwikkeling van de westerse filosofie tot en met de 17e eeuw, behandelt tien filosofen en concepten als Werkelijkheid en Vrije Wil.

Te bestellen voor 19,95


Religie in Beeld behandelt de vijf grote wereldreligies: Christendom, Jodendom, Islam, Boeddhisme en Hindoeïsme. Tevens vertelt de maakster over haar eigen ervaringen met religie en spiritualiteit.

Te bestellen voor 19,95


Wetenschappen in Beeld behandelt chronologisch de ontwikkeling van westerse wetenschap. Van de stelling van Pythagoras tot Quantum Theorie, in leuke tekeningen en begrijpelijke taal.

Te bestellen voor 19,95


Wereldheerschappij in Beeld is een getekend gedachte-experiment: wat als ik de baas van de wereld was? Met aandacht voor sociale hervorming, de rol van geld en banken en het milieu.

Te bestellen voor 19,95


Liefde in Beeld is een zoektocht naar wat liefde is en niet is. Bestaat de Ware? Hoe hou je het vol met elkaar? Hoe zit dat met seks? De maakster laat ook veel zien van haar eigen ervaringen en huwelijk.

Te bestellen voor 19,95